Select Page

Mallabiko II. Ardau Ferixiak arrakasta haundia izan du

by | 4 | 12 | 2017

Mallabiko II. Ardau Ferixia ospatu genuen larunbatean, urriaren 28an. ¡Así empezamos a calentar motores!

En esta segunda edición se vivió un buenísimo ambiente en torno al vino, acompañado de pintxos que prepararon los diferentes bares de Mallabia. Hauexek izan ziren Mallabian egon ziren upategiak:

  • Launa
  • Norzagarai

Vinos Singulares:

  • Itsasmendi
  • Urkizahar (txakoli ecológico con DO Getaria)
  • El Primavera (Rioja)
  • Carmelo Rodero joven (Ribera de Duero)
  • Plic Plic Plic (Montsant)
  • Tutumba (cava).

El Rincón del Vino:

  • Losada Pájaro Rojo Mencía
  • Vermouth Petroni Rojo
  • Cava Bohigas Brut Nature
  • Tierras de Murillo crianza Rioja
  • Sembro Ribera del Duero
  • Bohigas Xarel.lo
  • Bala Perdida

Encuesta de satisfacción de Durango Ardo Saltsan 2018 | Kalitate inkesta

¿Nos ayudas a mejorar? | Hobetzen lagunduko gaituzu? Muchas gracias por estar con nosotros el pasado 10 de marzo en nuestra 11ª edición. Queremos seguir trabajando en todo lo que hace de de Durango Ardo Saltsan una feria tan especial. Para ello, te proponemos una...

Sorteo de un lote de vino entre los asistentes a #DurangoArdoSaltsan2018

#DurangoArdoSaltsan2018 feriara azaldutakoen artean, atzo ardo-sorta bat zozkatu zen. Edizio honetako irabazlea Itsaso Oskoz Aresti izan da. Saltsan Katerinen (Kurutziaga, 40. 48200 Durango) zure saria aurkituko duzu. Zorionak eta eskerrik asko denoi parte...

Durango Ardo Saltsan 2018 zifretan | en cifras 

 Aurten ere, arrakasta handia. Datorren urtera arte, eskerrik asko! | Gracias por este nuevo éxito de nuestra feria: ¡hasta el año que viene! Erakusketariak | Expositores Más de 80 expositores  Bisitariak | Visitantes ¡Récord! 1200 lagun baino gehiago  Produktuak...

Durango Ardo Saltsan 2018: eskerrik asko!! | ¡muchas gracias!

Pasa den larunbatean 2018ko Durango Ardo Saltsan ospatu genuen, bere XI edizioan, izugarrizko giroarekin. Berriro ere oso arrakastatsua izan zela  esan dezakegu: 1200 lagun baino gehiago eta 400 produktu baino gehiago dastatzeko aukerarekin. Eskerrik asko denori!...